Soep-Recepten.nl

Soep - Recept Extra gevulde kippen-tomatensoep


  • Ingredienten:
1 1/2 el olijfolie traditioneel
1 ui, gesnipperd
500 g vleestomaten, in stukjes
5 stengels bleekselderij, in dunne plakjes
1 fles Maggi basis voor kippensoep a 255 ml
300 g boerensoepgroenten
100 g vermicelli
  • Beschrijving:
Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui al omscheppend 5 min. op een laag vuur.
Voeg de tomaten toe en bak ze op een hoog vuur al omscheppend mee. Temper het vuur en laat de tomaten 10 min. zachtjes pruttelen.Voeg de basis voor kippensoep, de bleekselderij, de soepgroenten en
drie potten water toe en breng alles aan de kook.
Roer de vermicelli erdoor en laat de soep nog 7 min. zachtjes koken.

Reacties op Extra gevulde kippen-tomatensoep

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: