Soep-Recepten.nl

Soep - Recept Italiaanse mosselsoep


  • Ingredienten:
200 gram gekookte mosselen.1 ui,2 stengels bleekselderij,25 gram boter, 1 1/2 visbouillontablet,3 eetlepels bloem,1dl slagroom,2 eetlepels pestosaus,1 eetlepel verse fijngesneden basilicum.
  • Beschrijving:
Pel en snipper de ui.Was de bleekselderij en snijd de selderij in dunne boogjes.Smelt de boter in een diepe pan en bak hierin de ui met de bleekselderij glazig{5 min}Roer de bloem erdoor en laat het mengsel 1 min zachtjes pruttelen.Voeg water aan toe en breng de soep aan de kook.Voeg debouillontabletten toe en roer tot ze zijn opgelost.Kook de soep 10 min op eenmatig vuur.Voeg een paar min voor het opdienen de mosselen ,de helft van de slagroom en de pesto saus toe.Verdeel de rest van de slagroom over 4 soepkoppen,schep de soep erover en strooi de basilicum erover

Reacties op Italiaanse mosselsoep

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: