Soep-Recepten.nl

Soep - Recept Brusselse champignonsoep


  • Ingredienten:
300gr champignons - citroensap - 1 kleine ui - 40 gr boter - 30gr bloem - 700ml bouillon - 100ml room - zout - peper - 2el gehakte peterselie - 1 hardgekookt ei.
  • Beschrijving:
Maak de champignons schoon en hak ze zeer fijn. Besprenkel ze met citroensap. Schil de ui en rasp deze. Fruit de ui en de champignons in de boter goudgeel. Stuif de bloem er over en bak deze even mee. Voeg de bouillon toe en blijf roeren tot de soep kookt. Laat de soep 10 min zachtjes koken. Voeg de room toe en voeg naar smaak zout en peper toe. Bestrooi de soep met de gehakte peterselie. Pel het ei en prak het met een vork fijn. Bestrooi de soep met het ei en dien het direct op.

Reacties op Brusselse champignonsoep

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: