Soep-Recepten.nl

Soep - Recept Linzensoep met lamsvlees


  • Ingredienten:
3 el olijfolie, 300 g lamslappen (in blokjes), 1 gesnipperde rode ui, 1 blikje tomatenpuree (70 g), 2 tl paprikapoeder, 1 envelopje saffraan (Silvo), 1 blik tomatenblokjes (400 g), 50 g verse selderij (grof gehakt), 1,5 l vleesbouillon van tablet, 50 g bloem, 1 blik linzen (400 g) of gedroogde linzen volgens gebruiksaanwijzing laten weken
  • Beschrijving:
Olie in (soep)pan verhitten en vlees rondom bruin bakken. Ui en tomatenpuree toevoegen en 2-3 min meebakken.
Paprikapoeder, saffraan, tomatenblokjes en helft van selderij door vlees scheppen.
Bouillon erbij schenken en 45 min zachtjes laten koken, tot vlees lekker mals is. Op smaak brengen met zout en peper.In kommetje bloem met 2 el water gladroeren. Bloempapje door soep roeren en nog 2-3 min laten koken tot soep bindt.
Linzen erdoor scheppen en kort meewarmen.

Reacties op Linzensoep met lamsvlees

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: