Soep-Recepten.nl

Soep - Recept Goulashsoep 3


  • Ingredienten:
4 dikke plakken bacon of 60 g doorregen spek
60 g boter
2 uien, gesnipperd
2 teentjes knoflook, geperst
6 tl paprikapoeder
zout naar smaak
1 kg rundvlees, in blokjes
1 middelgrote tomaat, ontveld en fijngehakt
2 el tomatenpuree
2 L runderbouillon
3 middelgrote aardappelen, in blokjes
  • Beschrijving:
Snijd de bacon in reepjes of de spek in dobbelsteentjes.
- Verhit de boter in een grote pan, voeg bacon of spek, ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht en de bacon knapperig is.
- Voeg paprika, zout en vlees toe. Bak alles al roerende 2-3 min. Voeg tomaat, tomatenpuree en bouillon toe. Laat alles afgedekt 1 tot 11/2 uur sudderen tot het vlees gaar is.
- Voeg de aardappelen toe en kook de soep nog eens 20 min., totdat de aardappelen gaar zijn. Eventueel op smaak brengen met peper en zout. 24 Uur koelen. Schep het vet weg, warm de soep weer op en serveer hem.

Reacties op Goulashsoep 3

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: