Soep-Recepten.nl

Soep - Recept Aspergeroomsoep met zalm en chevagne


  • Ingredienten:
3 botten asperges

2 aardappelen

1 ajuin

1 wit van prei

3 l kippenbouillon

3 dl room

olijfolie

300 verse zalm

kervel

chevagnekaas
  • Beschrijving:
Schil de asperges en snij ze zeer fijn, spaar de topjes. Stoof ze aan samen met de aardappelen, ajuin en het fijngesneden wit van prei. Bevochtig met de kippenbouillon. Laat 30 minuten koken en mix de soep zeer fijn. Voeg er nu de room en de aspergetopjes aan toeSnij de zalm in blokjes en schik in een diep bord

De chevagne kaas in fijne reepjes snijden en over de zalm leggen

Reacties op Aspergeroomsoep met zalm en chevagne

  • Frederik(11 mrt 2009 @ 20:27)
    Lekker
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: